Afbeelding

Inleveradressen Schoonhovense cadeaubonnen gewijzigd

Zakelijk 295 keer gelezen

SCHOONHOVEN Om de winkeliers in de binnenstad te ondersteunen kan de ‘Schoonhoven Cadeaubon’ voorlopig niet worden ingeleverd bij de supermarkten PLUS Rechtuyt en Albert Heijn in Schoonhoven. De supermarkteigenaren besloten dit naar aanleiding van de winkelsluiting sinds 15 december. 

“Wij vinden het niet gepast om deze cadeaubonnen te verzilveren, terwijl andere winkels en horecazaken hun deuren vanwege corona moeten sluiten”, stellen Stephan Neven (AH) en Bas Rechtuyt (PLUS). “Die winkeliers en horeca-ondernemers kunnen deze geldstroom nu niet missen.” 

Kerstpakket
Dit jaar werd voor het eerst een Schoonhovens kerstpakket opgezet door Ondernemerskring Krimpenerwaard, afdeling Schoonhoven, in samenwerking met BIZ Centrum Schoonhoven en Schoonhoven Partners.

Ruim 500 pakketten, de meeste inclusief Schoonhovense cadeaubonnen, werden afgenomen door ondernemers uit de Zilverstad en omgeving. 

“De inhoud van de pakketten was al een geweldige impuls voor de betrokken winkeliers,” stelt Bas Rechtuyt. “Van de bonnen profiteren alle winkeliers en horeca. Daarom kunnen deze deze tot 28 februari 2021 alleen worden ingewisseld in de binnenstad. Juist nu doen we een extra beroep op de ontvanger: doe je inkopen lokaal.” 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden