Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Denzelle Ringeling.
• Denzelle Ringeling. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
zakelijk

Cosmétique Denz’Elle: uiterlijke verzorging voor zowel vrouwen als mannen

  •   keer gelezen

SCHOONHOVEN • Denzelle Ringeling is op cosmetisch gebied een aanwinst voor Schoonhoven. De 21-jarige onderneemster biedt in een moderne salon een breed aanbod van uiterlijke verzorging voor zowel vrouwen als mannen. Zij staat garant voor service, kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Na haar middelbare schooltijd wist Denzelle Ringeling niet zo goed welke carrière zij ambieerde. Na een avontuur in de horeca besloot zij in 2018 een cursus te gaan volgen tot nagelstyliste. 

“Verzorgde nagels/handen geven een goede indruk,” vertelt Denzelle overtuigend. “Tijdens de opleiding raakte ik zo enthousiast, dat ik een kleine werkruimte creëerde in mijn ouderlijk huis om ervaring op te doen. Want een cursus is één, maar het doen is twee. Na anderhalf jaar had ik het stylen echt in mijn vingers en lag de stap naar een eigen bedrijf binnen handbereik. Als nagelstyliste behaalde ik certificaten om wimpers, wenkbrauwen en het gelaat te mogen verzorgen en ben ik ondertussen ook gecertificeerd pedicure. Tijd dus om de volgende stap naar het ondernemerschap te zetten. Nu heb ik een mooie ruime salon, waarin ik mijn klanten op cosmetisch gebied alle persoonlijk aandacht kan geven.”

Waarderen
Het is duidelijk dat de klanten haar passie voor het uiterlijk waarderen. Denzelle Ringeling werkt uitsluitend op afspraak. Ze verdeelt haar werkzaamheden over zes dagen per week van ’s morgens 8.00 tot ‘s avonds 22.00 uur.

De agenda raakt steeds voller. De coronacrisis zorgde slechts voor enig oponthoud. “In mei maakte ik weer een aarzelende start, uiteraard coronaproof”, vervolgt de Schoonhovense. “Ik merkte wel dat de mensen voorzichtig waren, maar ondertussen is het weer lekker druk. Ik hanteer betaalbare prijzen en heb geregeld leuke acties en een stempelkaart voor korting. Houd daarvoor mijn website, instagram- en facebookaccount in de gaten. Ook leuk verpakte cadeaubonnen zijn bij mij verkrijgbaar. Acrylnagels zetten is mijn specialiteit, maar inmiddels kan ik elke klant van top tot teen in de watten leggen.”

Cosmétique Denz’Elle
Achterwetering 4B • Schoonhoven
T: 06-28380528
E: info@denzelle.nl
I: denzelle.nl
Facebook: Nagelstudio Denz’Elle
Instagram: cosmetiquedenzelle

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten