Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Hennie van Vliet van HV-Makelaardij.
• Hennie van Vliet van HV-Makelaardij. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
zakelijk

‘Een woning moet passen als een jas’

  •   keer gelezen

SCHOONHOVEN • Het verzorgen van woningtaxaties is bij Hennie van Vliet in goede handen. De Schoonhovense makelaar staat tevens garant voor een uitstekende aankoop- en verkoopbegeleiding voor haar clientèle.

Hennie van Vliet weet als geen ander dat het kopen van een huis een emotionele stap is, waarbij het goede gevoel moet overheersen. “Een woning moet passen als een jas,” aldus de ervaren bemiddelaar. “Na een aantal jaren gewerkt te hebben op een makelaarskantoor heb ik de benodigde diploma’s behaald en ben ik beëdigd als makelaar. Daarna heb ik bij diverse gerenommeerde makelaardijen gewerkt en in november 2017 startte ik mijn eigen bedrijf.”

Veel opdrachtgevers bleven haar trouw, waardoor ze een fijne start kon maken. “Ik werk vanuit huis en krijg de meeste opdrachten voor verkopen en aankopen via mond-tot-mondreclame. De meeste tijd gaat zitten in de gevalideerde taxatierapporten. Menig hypotheekadviseur uit de regio weet mij te vinden, maar ook collega-makelaars sturen regelmatig opdrachten door. Naast de taxaties vind ik het ontzettend leuk om woningen te verkopen. Ik weet dat mijn flexibiliteit en mijn goede bereikbaarheid door opdrachtgevers zeer gewaardeerd wordt. Als aankoopmakelaar adviseer en begeleid ik kopers door het hele proces. In deze tijden, waarbij het aanbod beperkt is en de vraag groot, kun je ook echt wat betekenen voor je opdrachtgevers.”

Beweging
Ondanks de relatief hoge prijzen en de Covid-19 beperkingen, blijft de huizenmarkt volop in beweging. De doortastende Hennie van Vliet kan met haar jarenlange ervaring en goede bekendheid met de omgeving net dat beetje extra advies geven.

“De woningprijzen blijven hoog, omdat er geen alternatieven zijn,” vervolgt Van Vliet. “Er zou meer gebouwd moeten worden voor jonge mensen en mensen met een modaal inkomen. Voor hen zijn de mogelijkheden nu te beperkt op de koopwoningenmarkt. Ook huren is vaak geen optie vanwege lange wachtlijsten en behoorlijke huurprijzen. De lage rente is op dit moment wel een fijne bijkomstigheid en maakt kopen zeker aantrekkelijk.”

“Het contact met mensen vind ik het allerbelangrijkste” besluit Hennie van Vliet. “De Krimpenerwaard is een prachtig gebied met veel diversiteit en ik ga geen enkele uitdaging uit de weg.”

HV-Makelaardij
Achterwetering 4B • Schoonhoven
T: 06-40157293
E: info@hv-makelaardij.nl
I: hv-makelaardij.nl

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten