Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• Het team van Mastermate Bergambacht.</p>

• Het team van Mastermate Bergambacht.

(Foto: wijntjesfotografie.nl)
zakelijk

Mastermate: aanwinst voor de Krimpenerwaard

  •   keer gelezen

BERGAMBACHT • Technische groothandel Mastermate opende begin september in Bergambacht zijn 40ste vestiging. Het uitgebreide assortiment, advies en oplossingen zijn toegankelijk voor bouwende partijen in de regio.

Met deze nieuwe vestiging verbetert Mastermate in de Krimpenerwaard de dienstverlening aan bouwgerelateerde bedrijven van klein tot groot. Voor vakmensen die snel ijzerwaren, gereedschap, hang- en sluitwerk, persoonlijke beschermingsmiddelen en bouwgerelateerde materialen nodig hebben, is de locatie in de Smederijstraat een aanwinst. 

Team Bergambacht staat voor hen klaar. De contactpersonen zijn Mark van den Bosch (vestigingsleider) en Cas Houweling (commercieel adviseur). “Bij hen krijgt de klant een deskundig advies over de keuze van het product dat nodig is voor de juiste toepassing,” vertelt verkoopleider Bart de Blois. “Hier is behoefte aan. De Krimpenerwaard staat bekend om de goede bouwbedrijven die er gevestigd zijn. De afstand en reistijd die deze bedrijven hebben om een ontbrekend product aan te schaffen, is groot. We merken dat zij een afhaallocatie in de buurt willen. Een aannemer kan zo kosten besparen. Mastermate voegt tevens een stukje waarde toe in kennis en ontlast daarmee de werkvoorbereiding. Bijvoorbeeld op het gebied van afdichten en bevestigen kan een werkvoorbereider zich ‘stukbijten’. Wij geven de juiste ondersteuning.” 

Online
De overzichtelijke website van Mastermate is een belangrijke schakel. Bestelde goederen kunnen in elk van de veertig vestigingen, die samen voor een landelijke dekking zorgen, opgehaald worden. Indien nodig levert het bedrijf de bestelde goederen af op elke gewenste locatie.

“Het beheren van voorraden is een kolfje naar de hand van ons bedrijf,” vervolgt De Blois. “Onze service is ongekend. Veel grote woningcorporaties zijn klant bij ons. We streven ernaar dat de werkbussen van vakmensen hun rijdende magazijnen zijn. Ons doel is dat de vakman in één rit zijn klus kan klaren. Zo ontstaat er geen stress over de voorraad en levering van materialen. Eigenlijk verkopen we efficiency. Dit leidt tot een hogere productiviteit.”

Mastermate maakt handig gebruik van social media. Op het hoofdkantoor in Delfgauw zitten specialisten, die via een beeldverbinding oplossingen kunnen geven voor complexe bouwvragen van bouwende partijen. “De slogan ‘Samen voor uw maximale resultaat’ is bij ons van toepassing,” aldus De Blois. 

Mastermate Bergambacht
Smederijstraat 6 • Bergambacht
T: 0182-223511
E: bergambacht@mastermate.nl
I: www.mastermate.nl

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten