• Marijke Verhoef en Kim de Brake.
• Marijke Verhoef en Kim de Brake.

Chickadee met Winterglow in het Arto theater

Algemeen 267 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Chickadee start de kerstdagen met een akoestisch optreden in het Arto Theater. De nieuwe band treedt op donderdag 24 december twee keer op in de knusse Schoonhovense schouwburg.

In Winterglow zingen Kim de Brake en Marijke Verhoef hun favoriete kerstliedjes:

“Van het bekende Silent Night en Please Come Home For Christmas tot onbekende pareltjes met een onvervalste countrysfeer. Het wordt een ontzettend leuke en gezellige show, zodat iedereen de kerstdagen met een glimlach kan beginnen”, zeggen Kim en Marijke.

Ze traden eerder op in het Arto Theater met vocal band Music Unlimited. Met Chickadee slaan zij een nieuw muzikaal pad in en worden ze begeleid door gitarist Ron Kuster, bassist Amé Staal en percussionist Ruben Gouman.

Aanpassingen
De eerste show van de band, Creepin’ in, kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Het Arto theater heeft de nodige aanpassingen gedaan, zodat er veilig concerten gegeven kunnen worden.

Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen is, speelt Chickadee de show op donderdag 24 december twee keer. De eerste is van 16.30 tot 17.30 uur, de tweede van 20.00 tot 21.00 uur. Tickets kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.artotheater.nl.

Kim en Marijke: “Kortom, wie zin heeft in de gezelligheid van warme winteravonden met glühwein en kerstkransjes, moet nu zijn/haar kans pakken.”

Meer informatie: www.chickadeemusic.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden