• Peter Dons.
• Peter Dons.

100ste Donsuurtje in kerststijl

Algemeen 194 keer gelezen

REGIO  • Het (D)onsuurtje is bijna aan de 100ste aflevering toe. Reden voor initiatiefnemer Peter Dons om de (avond)jubileumuitzending geheel in kerststijl op te tuigen.

De zanger/entertainer begon aan het online-(D)onsuurtje nu ‘echte’ optredens er vanwege corona niet meer in zitten. “Vanaf 17 maart trad ik iedere dag op vanuit mijn huiskamer, tegenwoordig ben ik drie keer per week te zien op mijn Facebookpagina (ZangerPeterDons). Daarnaast wordt het (D)onsuurtje ook uitgezonden via RTV Krimpenerwaard.”

100ste
Op maandag 14 december is het 100ste (D)onsuurtje. Peter Dons hierover: “Je kunt dit negatief benaderen -al vanaf maart staat mijn werk als zanger immers stil-, maar ik wil dit toch in een ander perspectief plaatsen. Ik heb de afgelopen maanden immers veel mensen blij gemaakt met dit muzikale uurtje. De reacties zijn hartverwarmend en sterken mij iedere dag weer om hiermee, voorlopig, door te gaan.”

Peter Dons wil de honderdste uitzending feestelijk aanpakken met twee uitzendingen die dag: van 10.00 tot 11.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. “Het (D)onsuurtje is ’s avonds geheel in kerstsfeer. Iedereen is welkom om in te haken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden