• Wim van Leeuwen reikt het magazine uit aan Jan van Mourik.
• Wim van Leeuwen reikt het magazine uit aan Jan van Mourik. Foto: Marijke Verhoef

De Korf presenteert nieuwe website en magazine

Algemeen 567 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Winkelcentrum De Korf viert de afronding van de grote verbouwing met een nieuwe website en een eigen magazine.

Het 32 pagina’s tellende magazine valt deze week huis aan huis op de mat in de hele Krimpenerwaard. In het blad presenteren alle ondernemers van De Korf zich met een mooi artikel. Tevens staan er verhalen over de verbouwing in, evenals foto’s van voor en na de verbouwing en een plattegrond van de nieuwe Korf.

Website
Het winkelcentrum heeft de afgelopen anderhalf jaar een totale metamorfose ondergaan. Daarbij kon de website van De Korf natuurlijk niet achterblijven. De website is de afgelopen periode volledig vernieuwd en aangepast aan de nieuwe huisstijl van De Korf. Op de website stellen alle winkeliers zich voor. Tevens vind je er een evenementenoverzicht en plattegrond.

Zowel het magazine als de nieuwe website van De Korf werden gemaakt door Kontakt Mediapartners, in opdracht van winkeliersvereniging De Korf. 

Maandagochtend nam Jan Mourik, voorzitter van winkeliersvereniging De Korf, het eerste magazine in ontvangt uit handen van Wim van Leeuwen van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden