Rotary Schoonhoven houdt weer wijnactie voor Team Krimpenerwaard
Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Rotary Schoonhoven houdt weer wijnactie voor Team Krimpenerwaard

  •   keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Rotary Schoonhoven organiseert opnieuw een wijnactie, waarbij de opbrengst bestemd is voor Alpe d’HuZes-Team Krimpenerwaard. 


Er is een witte en een rode wijn beschikbaar. Beide wijnen komen uit Frankrijk uit het jaar 2019. De rode wijn is een Merlot en de witte een Chardonnay Voignier. 

Trudy Boerefijn, bekend Schoonhovenaar en sommelier, zegt over de wijnen: “De witte is een botertje met frisse tint van appel. Hij smaakt dusdanig dat je er gulzig van zou willen drinken. Het is een prettige wijn om te drinken bij het aperitief, gestoofde visgerechten en een uitstekende wijn om aan vrienden een avond lang uit te schenken.”

Allemansvriend
En over de rode: “Dit is een echte allemansvriend. Het begin van de smaak wordt gekenmerkt door heftige tonen van rood fruit. De wijn heeft geen lange smaak en ook geen lange afdronk. Heel aardige wijn voor lichte gerechten en ook deze is zeer geschikt om een avond lang aan familie of vrienden te schenken.”

Sponsorpakketten
Peter Jan de Jong namens de Rotary: “De wijn kost slechts 40 euro per doos van zes flessen. Sponsorpakketten -grotere aantallen- zijn uiteraard ook mogelijk.”

De opbrengst gaat naar Alpe d’HuZes-Team Krimpenerwaard en komt dus ten goede aan het KWF. 

Bestellingen kunnen naar worden gemaild: jpmatze@hotmail.com. De wijn is vanaf begin december beschikbaar.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier