Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Politie Krimpenerwaard houdt (online)enquête over veiligheid

  •   keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Politie Krimpenerwaard is benieuwd naar hoe inwoners de veiligheid én de politie ervaren. Het heeft hiertoe een enquête opgezet, die online te raadplegen en in te vullen is. 


“Inmiddels hebben een paar honderd mensen die wonen en/of werken in de Krimpenerwaard de enquête ingevuld”, meldt Youri van der Ende namens Politie Krimpenerwaard. 

Geënquêteerden wordt gevraagd problemen te benoemen die zij in hun woon- en/of werkomgeving ervaren. “Dat kan bijvoorbeeld overlast door jongeren of vernielingen zijn, maar ook drugsoverlast en geweldsmisdrijven. Of, beter natuurlijk, wellicht ervaart men geen problemen en is men tevreden. Dat kan ook een uitkomst zijn. Met het totaalresultaat gaan we aan de slag om de veiligheidsbeleving in kaart te brengen en waar mogelijk oplossingen te bieden.”

Totaalplaatje
Van der Ende hoopt dat zoveel mogelijk mensen de enquête invullen. “Hoe meer mensen meedoen, hoe beter het totaalplaatje. Via dit middel hopen we als politie ook de communicatie richting inwoners te verbeteren, door mensen bijvoorbeeld in contact te brengen met de wijkagent.”

Meedoen kan tot en met 29 november via www.politie.nl/enquete

Youri van der Ende: “Invullen duurt maximaal 5 minuten en de antwoorden blijven anoniem. Door mee te doen helpt men ons om de omgeving veiliger te maken. De enquête kan door degenen die wonen én werken in de Krimpenerwaard tweemaal worden ingevuld.”

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier