Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Jaap van Rijswijk bezig met het repareren van een aanhangwagen.
• Jaap van Rijswijk bezig met het repareren van een aanhangwagen. (Foto: Floris Bakker)
zakelijk

JaapTech Aanhangwagens: specialist in verkoop en reparatie aanhangwagens

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Een aanhanger kopen of laten repareren? Dan ben je bij JaapTech Aanhangwagens in Krimpen aan den IJssel aan het juiste adres.


Jaap van Rijswijk en zijn vrouw Anja nemen voor elke klant ruim de tijd. “Naast kwaliteit staat service bij ons centraal”, laat Van Rijswijk weten. “Als iemand een nieuwe aanhanger zoekt, wil ik wel weten waar die precies voor gebruikt gaat worden. Dan kan ik hem of haar een op maat gemaakt advies geven.”

Op maat
JaapTech verkoopt en repareert een breed scala aanhangwagens en trailers (boot- en paardentrailers). Tevens vervaardigt het bedrijf ‘aanhangwagens op maat’. Van Rijswijk: “In nauw overleg met de klant bouw ik een aanhangwagen op waarbij ik de wensen van de klant en het doel van de aanhangwagen zoveel mogelijk combineer.”

JaapTech levert vooral aan bedrijven, zoals hoveniers en bouwbedrijven. Van Rijswijk voert voor deze bedrijven ook controles uit van hun aanhangwagens. “Het gaat om bedrijven die materialen gebruiken die volgens de richtlijnen van VCA gekeurd moeten zijn.” 

Caravans
Particulieren weten JaapTech eveneens goed te vinden. Zo is Van Rijswijk elk voorjaar razend druk met het onderhoud van caravans. “Goed onderhoud van je caravan is belangrijk voor verlenging van de levensduur”, zegt hij. “Tijdens een beurt doe ik standaard een vochtmeting. Als er vocht doordringt tot het dak, de wanden of de vloer van de caravan kan dat tot flinke schade leiden. Ook het afpersen van de gasleiding is een vast onderdeel van een onderhoudsbeurt.”

Sinds twee jaar zit JaapTech in een pand aan de Stormsweg. De verhuizing is volgens Van Rijswijk een ‘gouden greep’ geweest. “Ik heb in dit pand de beschikking over een grote werkplaats en alle ruimte om onderdelen op te slaan. Daarnaast zit je op deze plek veel meer ‘in het zicht’. Klanten weten ons nu nóg beter te vinden.” 

JaapTech Aanhangwagens
Stormsweg 19 • Krimpen aan den IJssel
T: 06-50252677
E: infojaaptech@gmail.com
I: www.jaaptech-aanhangwagens.nl

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier