Afbeelding

Campagne om lokale horeca te steunen: ‘Uit eten in je woonkamer’

Algemeen 885 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • De roep om de lokale horeca te steunen moet nu harder klinken dan ooit, vinden de collega-organisaties Schoonhoven Partners en Krimpenerwaard Partners. Reden om de campagne ‘Uit eten in je woonkamer’ op te zetten, die gepaard gaat met een handig overzicht van afhaalmogelijkheden in de regio. 

Opnieuw sloten restaurants, (eet)café’s, snackbars, theetuinen en andere eet- en drinkgelegenheden in de Krimpenerwaard hun deuren in verband met de coronacrisis. 

Veel te bieden
“De Krimpenerwaard heeft ontzettend veel te bieden op culinair gebied”, weten Stefan van Beeten (coördinator Schoonhoven Partners) en Teus Hoogerwaard (Krimpenerwaard Partners). “Ook nu, want bij vele horecagelegenheden is het afhalen van een ontbijt, lunch, maaltijd of borrel mogelijk. De afhaalmogelijkheden worden nu overzichtelijk gepresenteerd op Indekrimpenerwaard.nl en Inschoonhoven.nl. In Schoonhoven is het aanbod ook nog eens gebundeld vanuit het Instagram-account Schoonhovenbezorgt.”

Stefan van Beeten en Teus Hoogerwaard zijn overtuigd: “Als we de horeca in de Krimpenerwaard willen behouden, dan hebben zij lokale steun meer dan ooit nodig. Schoonhoven Partners en Krimpenerwaard Partners zetten zich de komende weken in om deze boodschap te onderstrepen.” 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden