• Stadsbeiaardier Boudewijn Zwart.
• Stadsbeiaardier Boudewijn Zwart. Foto: Peter van der Ree

Stadsbeiaardier daagt politiek uit om verzoekjes in te sturen

Algemeen 794 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Stadsbeiaardier Boudewijn Zwart daagt politici van de gemeente Krimpenerwaard -raadsleden en B&W- uit om verzoekjes in te sturen, liefst met een persoonlijke motivatie erbij. Deze kunnen tot donderdagavond 18.00 uur worden gemaild naar: boudewijnzwart@gmail.com met referentie: Verzoekje Schoonhoven.

Boudewijn Zwart verzorgt sinds april, kort na het uitbreken van corona, met ondersteuning van Peter van der Ree en Erik de Laet, een wekelijkse live-uitzending via Facebook met carillonmuziek vanuit het Stadhuis in Schoonhoven. De verzoekjes variëren van klassieke muziek tot popmuziek. 

“Boudewijn heeft het zelfs voor elkaar gekregen om afgelopen zaterdag een nummer van Rammstein zeer succesvol te vertolken”, aldus een enthousiaste Peter, die de camerabeelden, het geluid en de presentatie verzorgt. “Deze week is het wat ons betreft de beurt aan politici om hun muzikale voorkeur te laten blijken.” 

Zaterdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur kan iedereen live meekijken/luisteren naar het resultaat via de Facebookpagina ‘Carillon Schoonhoven’.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden