Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Stokfoto 123RF.com

Burgemeester Cazemier: blijf je aan de coronaregels houden

  •   keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Burgemeester Roel Cazemier van de gemeente Krimpenerwaard roept zijn inwoners in een video op de coronamaatregelen toch alsjeblieft in acht te nemen. 


Het is volgens Cazemier juist nu belangrijk om scherp te blijven, "want corona is nog niet weg." Hij vraagt inwoners die op vakantie zijn geweest in oranje gebieden om tien dagen in quarantaine te gaan. "Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen. We moeten dit samen doen, want samen maken we de Krimpenerwaard!"  

In de video laten Gerrit de Jong (eigenaar COOP Stolwijk), Esther van Looijengoed (locatiedirecteur van het Schoonhovens College) en Marco Goudswaard (voorzitter Dilettant Krimpen aan de Lek) weten hoe het er nu bij hen aan toe gaat en waarom het naleven van de maatregelen zo belangrijk is en blijft. Ook komen twee jongeren aan het woord.

In Krimpenerwaard zijn 34 inwoners overleden aan het coronavirus. Het aantal besmettingen neemt de laatste weken weer sterk toe. Op dit moment zijn 26 inwoners besmet met covid-19.  


Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier