Afbeelding
Foto: Stokfoto 123RF.com

Burgemeester Cazemier: blijf je aan de coronaregels houden

Algemeen 900 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Burgemeester Roel Cazemier van de gemeente Krimpenerwaard roept zijn inwoners in een video op de coronamaatregelen toch alsjeblieft in acht te nemen. 

Het is volgens Cazemier juist nu belangrijk om scherp te blijven, "want corona is nog niet weg." Hij vraagt inwoners die op vakantie zijn geweest in oranje gebieden om tien dagen in quarantaine te gaan. "Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen. We moeten dit samen doen, want samen maken we de Krimpenerwaard!"  

In de video laten Gerrit de Jong (eigenaar COOP Stolwijk), Esther van Looijengoed (locatiedirecteur van het Schoonhovens College) en Marco Goudswaard (voorzitter Dilettant Krimpen aan de Lek) weten hoe het er nu bij hen aan toe gaat en waarom het naleven van de maatregelen zo belangrijk is en blijft. Ook komen twee jongeren aan het woord.

In Krimpenerwaard zijn 34 inwoners overleden aan het coronavirus. Het aantal besmettingen neemt de laatste weken weer sterk toe. Op dit moment zijn 26 inwoners besmet met covid-19.  


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden