Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Kanoën op de Grote Gracht.
• Kanoën op de Grote Gracht.

Kanoën en hondenplons ter afsluiting Nazomerfestival

  •   keer gelezen

SCHOONHOVEN • Op zaterdag 19 september wordt het Nazomerfestival 2020 afgesloten met kanoën op de Grote Gracht. 


Iedereen kan tussen 13.00 en 17.00 uur 45 minuten gratis kanoën. De opstapplaats is naast de Muziektent in het Springerpark. 

Het evenement wordt mogelijk gemaakt door Schoonhoven Partners en Scouting Olivier van Noort II, dat voor de kano's zorgt. De partijen werken vaker samen: onder andere om de zilveren zwanen elk jaar te water te laten en om de vlaggen aan de vlaggenmasten te hijsen. Zwemvestjes zijn beschikbaar.

Hondenplons
Op dezelfde dag vindt ook de jaarlijkse hondenplons plaats. De baasjes met viervoeters zijn welkom om van 11.00 tot 14.00  uur te komen zwemmen in zwembad 't Wilgerak. Deelname kost 2 euro per persoon, honden zijn gratis.

Schoonhoven Partners kijkt terug op een succesvol Nazomerfestival: “Eindelijk even weg’ kleurde de binnenstad. Bezoekers werden naar het Springerpark getrokken, waar in de weekenden een pop-up terras in het park met silent disco georganiseerd werd. Er waren verschillende openluchtbioscopen en een drive-in bioscoop. De historie van Schoonhoven stond centraal tijdens stadswandelingen en Open Monumentendag.”

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5