• Jasper Bouter.
• Jasper Bouter.

Mangotree Verzekeringen ondersteunt Jasper Bouter

Algemeen 627 keer gelezen

SCHOONHOVEN/BERGAMBACHT • Kersvers Nederlands kampioen beachvolleybal Jasper Bouter uit Bergambacht wordt ondersteund door Mangotree verzekeringen.

“Mangotree is een jong verzekeringsadvieskantoor. Lokaal actief staan we klanten persoonlijk bij in verzekeringen en hypotheken. Om het plaatselijke karakter kracht bij te zetten, ondersteunt Mangotree lokaal toptalent, zoals Jasper Bouter”, licht Duan Pronk namens Mangotree toe.

Dichtbij
Jasper Bouter is een 23-jarige beachvolleyballer uit Bergambacht, waar hij zijn carrière bij volleybalvereniging Thor startte. Afgelopen weekend werd hij samen met zijn teamgenoot Ruben Penninga Nederlands kampioen.

“Een fantastische prestatie”, oordeelt Duan Pronk. “Leuk is dat de kersverse kampioen binnenkort dichtbij te bewonderen is. Van 9 tot en met 12 september komt een van de grootste internationale beachvolleybal-evenementen, ‘King of the Court’, naar Nederland. De beste beachvolleyballers ter wereld strijden dan met elkaar op het Jaarbeursplein in Utrecht. Jasper Bouter is daar ook bij.”

Nu zo’n groot internationaal event 'om de hoek' wordt gehouden, hebben Mangotree en Arie Schep van Spaays, de lokale maaltijdbezorger van Schoonhoven, de handen ineengeslagen om nieuwe klanten te verwelkomen.

Skybox
Pronk: “Iedere nieuwe klant die voor 9 september een verzekering afsluit bij Mangotree Verzekeringen krijgt een gratis sportvoedingspakket van Spaays. Dit pakket is precies samengesteld zoals Jasper zijn voedingspatroon heeft. Daarnaast maken drie klanten kans op een gratis skybox-ticket voor het King of the Court toernooi.”

Aanmelden kan via: www.mangotree-verzekeringen.nl

Mangotree verzekeringen is een landelijke organisatie die sinds april actief is in de Lopiker- en Krimpenerwaard. Mangotree is verbonden aan het Canadese InsureBC en het Nederlandse InsureNL. Spaays, de lokale maaltijdbezorger van Schoonhoven, staat voor puur eten en minder voedselverspilling.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 15 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 17 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden