• Een aantal kunstwerken in de verkoopruimte.
• Een aantal kunstwerken in de verkoopruimte.

Kunstwerken in de verkoop voor India

Algemeen 640 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Lon Buttstedt en Gert Strengholt organiseren komende week aan de Koestraat 118-120 te Schoonhoven een verkoop ten bate van twee hulpprojecten in India.

“De Kunstuitleen in Vianen gaat sluiten en een deel van deze collectie, aangevuld met ons eigen werk, bieden wij te koop aan met kortingen tot 50%”, lichten Lon Buttstedt en Gert Strengholt toe.

Kunstopleiding
De opbrengst komt ten goede aan twee projecten in India. Lon Buttstedt: “Eén voor de allerarmsten, die extra getroffen zijn door corona, en een project voor studenten van een kunstopleiding. Tijdens de expositie is er meer informatie te zien over deze projecten."

De verkoop is op 3, 4, 5 en 6 september onder de noemer ‘200 kunstwerken voor India’.

Kunstenaars
“Deze 200 werken zijn afkomstig van meer dan veertig verschillende professionele kunstenaars uit heel Nederland, zoals Ad Arma, Rommert Boonstra, Nelson Carrilho, Laetitia de Haas, Gea Karhof, Theo Koster, Emiel van der Kruk, Dodog Soeseno, Terry Thompson, Anna Verrijt, Piet Warffemius en Rolf Weijburg. Behalve schilderijen, tekeningen, etsen, litho’s, fotografie en beelden zijn er ook handgemaakte tassen en sieraden te koop voor leuke prijsjes”, aldus het duo.

De ochtenden van 10.00 tot 13.00 uur zijn gereserveerd voor bezoekers die graag op afspraak willen komen. Zij hebben dan met maximaal vier personen de ruimte voor zichzelf. Van 13.00 tot 18.00 uur -vrijdag tot 20.00 uur-, kan men vrij binnenlopen, met een maximum van zes bezoekers tegelijk.

Voor het maken van een afspraak: lonbuttstedt@gmail.com of 06-23559299.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden