Afbeelding
Foto: ©123RF.COM

Repaircafé Krimpen aan den IJssel weer van start

Algemeen 3.127 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • De vrijwilligers van het Repaircafé in Krimpen aan den IJssel zijn blij dat zij hun vaardigheden weer kunnen inzetten om allerlei technische problemen op te lossen. Op woensdag 2 september starten zij weer in de Vijverhoek, het Repaircafé in de Kajuit opent op 17 september weer zijn deuren.

“Dit gebeurt weliswaar met een protocol van regels waaraan we moeten voldoen, en natuurlijk ook onder het voorbehoud dat er geen nieuwe beperkende maatregelen worden opgelegd”, stelt één van de vrijwilligers. 

De inrichting in de Vijverhoek is coronaproof, waarbij het maximum aantal aanwezigen is beperkt tot twintig, inclusief de vrijwilligers. De tijd is ongewijzigd gebleven: van 13.00 tot 16.00 uur. 

“Het gebeurt vaak dat iedereen direct om 13.00 uur geholpen wil worden, maar dat zou nu een probleem kunnen geven. Kom daarom het liefst gespreid, want ook later op de middag kunnen bezoekers nog terecht”, luidt het advies.

Het Repaircafé in de Kajuit start op 17 september, ook van 13.00 tot 16.00 uur.

“Deze ruimte is kleiner dan die in de Vijverhoek en er mogen slechts tien mensen tegelijk zijn, inclusief vrijwilligers. Gezien de ervaring in de Kajuit zal dat echter niet voor problemen zorgen.”

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden