Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Wethouder Hugo van der Wal, portefeuillehouder Wmo is blij met de nieuwe doelgroepenvervoerder. Hier poseert hij samen met Noël Houweling, directeur van de Haarsgroep. Mariëlle Wesdijk, houdt samen met beleidsmedewerker Antonie Bok het andere bordje vast.
• Wethouder Hugo van der Wal, portefeuillehouder Wmo is blij met de nieuwe doelgroepenvervoerder. Hier poseert hij samen met Noël Houweling, directeur van de Haarsgroep. Mariëlle Wesdijk, houdt samen met beleidsmedewerker Antonie Bok het andere bordje vast. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

De Haarsgroep verzorgt doelgroepenvervoer in Krimpen

  •   279 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • De Haarsgroep is per 1 augustus de nieuwe vervoerder in Krimpen aan den IJssel voor het Wmo-, leerlingen- en jeugdhulpvervoer. 

Het bedrijf kwam als beste uit de bus op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en prijs, waardoor de gemeente besloot om afscheid te nemen van de huidige vervoerder. De overeenkomst is al op 9 juni getekend. Op deze datum was de gunning definitief. De Haarsgroep levert - naar tevredenheid - ook vervoer aan de gemeente Capelle aan den IJssel.

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }