Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Veel animo voor de clinic, afgelopen zaterdag.
• Veel animo voor de clinic, afgelopen zaterdag. (Foto: Richard Kolenberg)

SMHC pakt uit voor de jeugd in juli

  •   193 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Juli is voor SMHC een drukke maand. De Schoonhovense hockeyvereniging heeft de komende periode maar liefst vier activiteiten gepland.

“Nu de overheid sporters weer meer vrijheid geeft, organiseren we voor onze jeugdleden enkele leuke activiteiten”, meldt Willem Terlouw namens SMHC. “We trapten zaterdag af met een drukbezochte hockeyclinic, verzorgd door Diederick Scheen, topspeler van Pinoké uit Amstelveen, en enkele spelers van SMHC.

Op het programma verder deze maand staan nog een driedaags hockeykamp, proeftrainingen voor de allerkleinsten en een pannenkoekenmiddag voor de jongensteams. 

Terlouw: “Het is het eerste hockeykamp op de velden van SMHC. Hier zal een enthousiaste groep van vijftig leden aan deelnemen om onder meer nieuwe trucjes te leren en natuurlijk veel lol te maken.”

Op woensdag 15 juli wordt er voor de Jongens F (7 en 8 jaar) en Jongens E (9 en 10 jaar) een pannenkoekenmiddag georganiseerd. 

“Zij mogen allemaal hun vrienden meenemen om mee te doen. Van 16.00 tot 18.00 wordt er gehockeyd, waarna de middag wordt afgesloten met pannenkoeken eten. Wie ook geïnteresseerd is, maar geen vrienden bij SMHC heeft, is eveneens welkom.” 

Ook aan de allerkleinsten (vanaf 4 jaar) is gedacht. Zij kunnen zaterdag 11 en zaterdag 18 juli van 09.30 tot 11.00 uur door middel van diverse spelletjes kennismaken met de hockeysport. 

Aanmelden kan via smhc_feestcommissie@smhc.info, o.v.v. naam en leeftijd. 

Terlouw: “Wie niet past binnen deze leeftijdscategorieën, maar toch graag wil kennismaken met hockey kan ook een mailtje sturen. Dan kijken wij wat er mogelijk is.”

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }