Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De gedecoreerden.
• De gedecoreerden. (Foto: Gemeente Lopik)

Lopik: Lintjesregen 2020 krijgt ‘finishing touch’

  •   211 keer gelezen

LOPIK • Vrijdag vond in de gemeente Lopik alsnog de uitreiking plaats van de Koninklijke onderscheidingen, die vanwege het coronavirus niet tijdens de jaarlijkse Lintjesregen (24 april) konden worden uitgereikt.

Burgemeester Laurens de Graaf had de zeven inwoners die eerder dit jaar werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst bij Recreatie De Batuwe in Lopikerkapel. 

Daar werden R. van Breukelen uit Lopik, echtpaar De Bruijn uit Lopikerkapel, J.D.M. van Hall uit Benschop, J. Spier uit Lopik, mevr. P.J.T. Velis uit Benschop en mevr. A.J.M. Wierenga-Verbeek uit Benschop alsnog in het zonnetje gezet. 

Daarbij waren de landelijke coronamaatregelen van kracht, zoals het in acht nemen van de anderhalve meter afstand en het maximum aantal personen dat voor georganiseerde samenkomsten binnen en buiten geldt. 

Vanwege die bepalingen werden de onderscheidingen niet opgespeld door burgemeester Laurens de Graaf. Hij overhandigde het geopende blauwe etui, met daarin de onderscheiding, aan de partners of een familielid van de gedecoreerden. Aan hen was vervolgens de eer om de onderscheiding op te spelden.

Voor de verdiensten van de gedecoreerden, zie: https://www.hetkontakt.nl/regio/krimpenerwaard/226536/zeven-inwoners-gemeente-lopik-koninklijk-onderscheiden-

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }