Feestelijke start van de werkdag bij Den Hoed Aannemers
Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Het team van Den Hoed Aannemers met het jubileumbord.
• Het team van Den Hoed Aannemers met het jubileumbord. (Foto: MARIJKE fotografeert.)

Feestelijke start van de werkdag bij Den Hoed Aannemers

  •   keer gelezen

BERGAMBACHT • Den Hoed Aannemers uit Bergambacht bestaat 85 jaar. Dat was woensdagochtend reden voor een feestelijke start van de werkdag.


Ter gelegenheid van het jubileum kreeg directeur Gerard den Hoed van het personeel een groot bord aangeboden met daarop de bedrijfshistorie in vogelvlucht. De diverse bedrijfsbussen zijn op het bord te zien, evenals de oude logo's en één van de eerste facturen van het bedrijf. De medewerkers kregen feestelijk gebak bij de koffie.

Den Hoed Aannemers werd op 1 juli 1935 opgericht door de broers Gerard Leendert en Leendert Gerard den Hoed. Het eerste project van Gebroeders den Hoed was de nieuwbouw van een landhuis in Noordwijk aan Zee. 

In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf met zo'n dertig vakmensen in dienst. Den Hoed is specialist in restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud. 

Het bedrijf voerde onder andere herstelwerkzaamheden uit aan de torenspits van het gemeentehuis in Bergambacht en renoveerde Het Zeepaert in Dordrecht (1495), gebouwd in 1495 en één van de best bewaarde gotische woonhuizen in Nederland.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier