Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• CDA-fractievoorzitter Jan Dekker vertrekt uit de Krimpenerwaardse politiek.
• CDA-fractievoorzitter Jan Dekker vertrekt uit de Krimpenerwaardse politiek. (Foto: aangeleverd)

CDA-fractievoorzitter Jan Dekker kondigt vertrek aan

  •   243 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • CDA-fractievoorzitter Jan Dekker vertrekt uit de gemeenteraad van Krimpenerwaard. Dat heeft hij burgemeester Roel Cazemier laten weten. 

Tijdens de raadsvergadering van 15 juli neemt de inwoner van Bergambacht afscheid. Hij stopt omdat hij ruimte wil maken voor andere - veelal jongere - mensen die zich de afgelopen periode bij het CDA hebben aangemeld. Zo neemt de 26-jarige Irma Bultman, sinds 2018 actief als raadslid, het fractievoorzitterschap van hem over. Frank Moné uit Schoonhoven volgt Dekker op als raadslid. De 21-jarige Coen Hoogendijk uit Gouderak zal doorschuiven als commissielid.  

Dekker is al 45 jaar lid van het CDA, heeft verschillende bestuursfuncties vervuld en is lid geweest van een aantal raadscommissies in Bergambacht. De laatste twaalf jaren daarvan was hij intensief betrokken als voorzitter van het CDA Bergambacht en twee keer als CDA-lijsttrekker voor de nieuwe gemeente Krimpenerwaard. "Dit is een prachtig mooie en zeer leerrijke periode geweest, waarin met veel mensen op een prettige wijze is samengewerkt. Met de eigen fractieleden, met de leden van de andere fracties en vooral met de burgers die mij goed wisten te vinden."

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }