Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De diplomering vond in een stijlvol ingerichte tent plaats.
• De diplomering vond in een stijlvol ingerichte tent plaats. (Foto: aangeleverd)

Feestelijke drive-in diplomering voor geslaagden Krimpenerwaard College

  •   456 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Geslaagden van het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel beleefden de afgelopen dagen een onvergetelijke diploma-uitreiking. Zij ontvingen hun diploma tijdens een heuse drive-in diplomering.

Een 'normale' diploma-uitreiking op school zat er vanwege de coronamaatregelen niet in. Het Krimpenerwaard College vond de oplossing in feestelijke kleinschaligheid: drie drive-in diplomeringen op dinsdag (havo), woensdag (mavo) en donderdag (vwo). Met een tot op de minuut uitgewerkt schema werden de geslaagden en hun familie telkens per vier auto’s ontvangen. 

Het feestje begon al bij de oprit, waar voor iedere auto een iPad beschikbaar was met daarop een welkomstwoord van rector Ad Keller. Nadat de iPads weer waren ingenomen (en gereinigd) kreeg elke inzittende een koptelefoon met een silent disco, waarna de auto’s op het schoolplein een stijlvol ingerichte tent binnenreden, waar de diploma-uitreiking plaatsvond. 

Spandoek
De geslaagden werden elk persoonlijk door hun mentor toegesproken en ondertekenden het diploma, terwijl hun trotse familieleden toekeken. Vervolgens reed men naar een gigantisch spandoek met Geslaagd!, waar de gediplomeerden zich met hun familie door een professionele fotograaf konden laten vereeuwigen. Aan het eind van de route overhandigden directeur onderwijs Sabine Koster en rector Ad Keller de gediplomeerden het jaarboek en een goodie bag met allerlei lekkers om thuis het feestje nog even voort te zetten.

Het resultaat? Heel veel opgetogen gezichten, van zowel ouders als leerlingen. En zo kregen, ondank corona, de geslaagden van het Krimpenerwaard College toch het waardige en feestelijke afscheid dat zij verdienden.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }