Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Brugklasser Jill won de hoofdprijs van de anderhalve meter bingo: een splinternieuwe damesfiets van Cortina.
• Brugklasser Jill won de hoofdprijs van de anderhalve meter bingo: een splinternieuwe damesfiets van Cortina. (Foto: aangeleverd)

Bingo op anderhalve meter in sporthal Krimpenerwaard College

  •   151 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • In de sporthal van het Krimpenerwaard College was donderdag voor leerlingen een anderhalve meter bingo georganiseerd. Ook leerlingen uit groep 8 van de basisscholen waren uitgenodigd om mee te doen.   

De negentig deelnemers zaten keurig op anderhalve meter van elkaar met hun bingokaartje voor zich aan een eigen tafeltje. Voor de winnaars waren er mooie prijzen die door Krimpense winkeliers beschikbaar waren gesteld. Daarbij trakteerde poelier De Jong elke deelnemer op een broodje kroket. Brugklasser Jill ging er met de hoofdprijs vandoor: een Cortina-fiets die door fietsenhandel Bike Totaal is geschonken. 

De bingo viel samen met de laatste lesdag van dit bijzondere schooljaar. Om leerlingen de mogelijkheid te geven elkaar vaker te ontmoeten, had het Krimpenerwaard College de laatste weken allerlei extra activiteiten. Zo was er een high tea en konden leerlingen met elkaar koken, schilderen of suppen op de surfplas.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }