Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Anneliene gooit allerlei schoonmaakmiddelen in haar winkelkarretje.
• Anneliene gooit allerlei schoonmaakmiddelen in haar winkelkarretje. (Foto: Floris Bakker)

Pasgetrouwd stel shopt een minuut gratis bij Jumbo Arnold de Jongste

  •   1502 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • William van der Wal en Anneliene Vonk-Noordergraaf traden vrijdag in het huwelijksbootje. Als verrassing mocht het kersverse echtpaar een minuut gratis winkelen bij Jumbo Arnold de Jongste in Krimpen aan den IJssel.

Na de huwelijksvoltrekking op Hoeve Maria in Bergambacht toog het gezelschap 's middags naar het Krimpense winkelcentrum Arcade de Korf om daar bij de supermarkt de 'newlyweds' op te wachten. Die kwamen aanrijden in een oude Ford Mustang Cabrio.

Bier
Eenmaal binnen kregen de twee als verrassing een winkelwagentje waarmee ze - op kosten van de ouders van de bruid - een minuut gratis mochten winkelen. Na de start reden ze elk een andere kant op. Anneliene koos voor de dagelijkse boodschappen terwijl William begon bij het bier. Bij de kassa bleek het stel voor 432,92 euro bij elkaar te hebben geshopt.  

De supermarkt was niet 'zomaar' gekozen. Anneliene werkte jarenlang bij Jumbo Arnold de Jongste en het was ook de plek waar zij William voor het eerst ontmoette. 

William en Anneliene gaan in de toekomst mogelijk vaker hun boodschappen doen bij Jumbo Arnold de Jongste. Het stel heeft namelijk een huis betrokken aan de IJssellaan in Ouderkerk aan den IJssel. 

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }