• Denny Trouwborst van Koos Rook Financiële Diensten (rechts) ging langs bij De Breeje Hendrick in Lekkerkerk om de mondkapjes af te leveren.
• Denny Trouwborst van Koos Rook Financiële Diensten (rechts) ging langs bij De Breeje Hendrick in Lekkerkerk om de mondkapjes af te leveren. Foto: aangeleverd

Koos Rook doneert mondkapjes aan regionale zorg

Algemeen 941 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Als steuntje in de rug kregen verschillende zorginstellingen in de regio dinsdag mondkapjes aangeboden van Koos Rook Financiële Diensten. 

Via een bevriend kantoor uit Brabant wist de financieel dienstverlener uit Krimpen aan den IJssel een flink aantal (gecertificeerde) mondkapjes te regelen. Denny Trouwborst van Koos Rook ging bij de instellingen langs om ze persoonlijk af te leveren. 

Fijn
Medewerkers van de zorginstellingen waren er maar wat blij mee, zo merkte Trouwborst. “Met name bij de Breeje Hendrick in Lekkerkerk en De Waterpoort in Krimpen aan de Lek gebruiken ze er veel. Dus ze vonden het fijn dat wij de mondkapjes voor hen geregeld hebben.”

Ook Stichting de Belbus in Krimpen aan den IJssel, tandartsenpraktijk Klomp in Lekkerkerk en Gezondheidscentrum Spoorlaan in Capelle aan den IJssel kregen mondkapjes aangeboden. 

Klanten
De donatie is mede mogelijk gemaakt door klanten van Koos Rook. “Wij hebben al onze klanten een mail gestuurd met de vraag of zij een bijdrage wilden doen. Heel veel klanten hebben daar positief op gereageerd.”

Of er nog een tweede donatie volgt, is nog even afwachten. Trouwborst: “We hopen natuurlijk dat het niet nodig zal zijn, maar als er een tweede coronagolf komt gaan we er zeker over nadenken. We hebben immers nu de connecties.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 6 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 8 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden