Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Pictures & Plans

Drive-In Bruidsbeurs in Bergambacht

  •   193 keer gelezen

BERGAMBACHT • Op initiatief van Speksnijder Bruid & Bruidegom vindt er in de Hoofdstraat in Bergambacht woensdag 10 juni een Drive-In Bruidsbeurs plaats. Medewerking verlenen onder anderen verschillende winkeliers van de Winkelhof.

Tijdens deze Drive-In Bruidsbeurs rijden de deelnemers in hun auto door de Hoofdstraat en beleven zij een bruidsshow én bruidsbeurs in één. 'Volop inspiratie én informatie op gepaste afstand', zo stelt Speksnijder Bruid & Bruidegom op de eigen website. "Tijdens een brainstormsessie met een collega kwamen we op dit idee", licht Chris van Bruchem toe. "We hoorden van een drive-in markt in een andere plaats en dachten: dat moet ook kunnen met een bruidsbeurs."

Ze werkten het idee verder uit en benaderden daarvoor ook de andere winkeliers in de Winkelhof, het Bergambachtse winkelcentrum. "Veel van reageerden meteen enthousiast. Zij presenteren zich tijdens de Drive-In Bruidsbeurs op allerlei manieren voor hun winkels. Daarnaast hebben we diverse ondernemers die altijd met ons samenwerken uitgenodigd om de bezoekers van informatie te voorzien."

Goodiebag
Zeker zo belangrijk: op allerlei plekken op de route staan bruiden klaar om de mooiste bruidsjurken te showen en er informatie over te geven. "Ook zijn er bruidegoms met trouwpakken en mannequins in feestkleding voor inspiratie voor een prachtige outfit op de dag van je dromen. Onderweg is er thee en koffie en zorgen we voor allerlei hapjes en drankjes. Aan het einde staat er voor iedereen een goedgevulde goodiebag klaar." De start van de Drive-In Bruidsbeurs is (waarschijnlijk) bij De Arendshoeve in Bergambacht. Er wordt gewerkt met tijdslots. "Zo zijn de wachttijden zeer beperkt en houden we de veiligheid in het oog. Je rijdt in een langzaam tempo door de Hoordstraat en kunt steeds kort stoppen bij de winkeliers en de andere onderdelen van de Drive-In Bruidsbeurs."

De kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon. Aanmelden kan via


q bruidscollectie.nl/drive-in

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }