Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De K'wrd Box.
• De K'wrd Box. (Foto: Bram van Risp)

Recepten toegevoegd aan K'wrd Box

  •   230 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • In de K'wrd Box, het boodschappenpakket met ambachtelijke producten uit de Krimpenerwaard, zitten deze week recepten van Esther van Leeuwen van Restaurant aan Huis.

Esther verzorgt met haar bedrijf lekkere, duurzame en gezonde catering. Daarvoor maakt zij gebruik van zoveel mogelijk lokale producten uit de Krimpenerwaard. Net als de lokale voedselproducenten die meedoen aan de K'wrd Box, moest ook Esther half maart het roer drastisch omgooien. Ze is kort geleden begonnen met het bezorgen van maaltijden in de regio Krimpenerwaard, Gouda en Rotterdam. Met succes, want haar wekelijks wisselende 'quarantaine menu' op basis van streekproducten vindt gretig aftrek.

Keukeninspiratie
Bram van Risp, mede-initiatiefnemer van de K'wrd Box, is blij met Esthers bijdrage. “Toen we aan Esther vroegen of zij haar recepten wilde toevoegen, was ze direct razend enthousiast. Vanaf deze week krijg je dus naast een doos vol lekkere en lokale boodschappen er ook nog eens een flinke dosis keukeninspiratie op basis van de inhoud van de doos bij."

Esther is bekend met de ambachtelijke producenten die meedoen aan K'wrd Box. "Bij sommigen haal ik namelijk zelf al jaren producten die ik toepas bij mijn werkzaamheden als cateraar. Dat de samenstelling van de box wekelijks varieert is voor mij een hele mooie uitdaging. Het houd me scherp en is tegelijk een inspiratiebron voor het kookboek dat ik aan het schrijven ben en gepland staat voor september van dit jaar.”

Belangstellenden kunnen de box, vanaf deze week aangevuld met de recepten van Esther, bestellen via: supportyourlocalskrimpenerwaard.nl

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }