Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Streekmuseum Krimpenerwaard langs de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel.
• Streekmuseum Krimpenerwaard langs de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel. (Foto: Jacques Kleisterlee)

Streekmuseum in Krimpen op afspraak te bezoeken

  •   85 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Het Streekmuseum Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel gaat op dinsdag 2 juni weer open. Bezoekers zijn echter alleen op afspraak welkom. 

Het museum volgt hiermee het protocol van de Museumvereniging. "We ontvangen alleen individuele bezoekers en gezelschappen: mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten", verklaart woordvoerder Cindy Snoeck. Het Streekmuseum is open op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur.

Formulier
Een afspraak maken kan per e-mail (info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl) of via een formulier dat is te vinden op de website van het museum. Snoeck: "Daarna ontvangt men een mail of wordt gebeld door een medewerker om het tijdstip van het bezoek verder af te stemmen. Bezoekers zonder afspraak kunnen helaas niet ontvangen worden.”

De normale toegangsprijzen gelden en de betaling geschiedt per pin of contactloos. De winkel is beperkt open en er is geen rondleider aanwezig. De baliemedewerker overhandigt bezoekers een informatieblad met informatie over alle ruimten en vele voorwerpen in het museum, zodat bezoekers zelfstandig rond kunnen kijken.

Route
“We vragen bezoekers de aangegeven route te volgen en de anderhalve meter afstandsregels in acht te nemen. Ook is er per ruimte aangegeven wat het maximum aantal personen is dat in deze mag verblijven”, besluit Snoeck.

www.streekmuseumkrimpenerwaard.nl

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }