Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard


coronavirus

Familie verrast jarige Aart (93) met bezoekje in werkbak aan kraan

  •   keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Hij vierde vrijdag zijn 93e verjaardag, maar Aart van Vliet mocht vanwege het coronavirus geen bezoek ontvangen. Zijn zoon Hans zorgde toch nog voor een klein feestje. 


Hij was 's middags met zijn schip de Incepto (van A.J. van Vliet & Zn. BV) naar Ouderkerk aan den IJssel gevaren. Rond vier uur legde hij aan ter hoogte van de Houtzaagmolen, achter het appartementencomplex langs de IJssel waar zijn ouders wonen. Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen stapten vervolgens om beurten in een klein bakje dat met behulp van de kraan van het schip naar boven werd getild, richting het balkon van opa en oma Van Vliet op de vijfde verdieping. Zo kon iedereen de jarige alsnog van dichtbij feliciteren.

Waterbus
"Het was zo'n verrassing", laat oma Lijntje van Vliet (87) telefonisch weten. "Mijn man heeft ervan genoten. Dat ze allemaal voor hem in dat bakkie zijn gestapt...geweldig! En onze andere zoon kwam ook nog voorbij varen met de Waterbus. We zijn er nog altijd een beetje beduusd van." 's Morgens was er al een grote taart bezorgd en hadden de kleinkinderen vanaf de straat hun opa toegezongen. "Zo lief allemaal, echt heel leuk. Wel jammer dat we ze niet een knuffel kunnen geven om ze te bedanken. Maar dat komt later wel weer."

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten