Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
coronavirus

Geslaagde kaartenactie 'De Buurtschuur'

  •   keer gelezen

LEKKERKERK • De kaartenactie die activeringscentrum De Buurtschuur heeft opgezet slaat aan.


"We zijn een week geleden met de actie gestart om eenzame mensen tijdens deze coronacrisis een hart onder de riem te steken", licht activiteitenbegeleidster Marjanne Romkema toe. "We hebben al vele enveloppen naar de brievenbus gebracht. Er doen nu tien deelnemers van de Buurtschuur en twee vrijwilligers mee."

De kaarten worden allemaal vanuit huis gemaakt. Deelnemers krijgen van De Buurtschuur materialen om op deze manier aan de slag te gaan. Marjanne Romkema: "Het geeft invulling van de dag, maar we horen ook dat deelnemers zich op deze manier nuttig voelen. Wij als activiteitenbegeleiders willen dan ook alle deelnemers en vrijwilligers die meedoen bedanken voor hun inzet en betrokkenheid."

Wie ook kaarten wil maken kan contact opnemen met De Buurtschuur via: 06-15349328 (elke dag behalve woensdag en het weekend).

Marjanne: "Wie nog knutselspullen heeft voor het maken van kaarten kan deze in een plastic zak afgeven bij ons kantoor, aan de Tiendweg West 12 in Lekkerkerk (voorop het terrein). Graag met een notitie eraan/bij: 'AC kaartenactie/Andrea'."

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier