Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Stichting Vrienden Van schenkt tulpen aan medewerkers van PI Krimpen aan den IJssel. Burgemeester Martijn Vroom (rechts) was daarbij aanwezig.
• Stichting Vrienden Van schenkt tulpen aan medewerkers van PI Krimpen aan den IJssel. Burgemeester Martijn Vroom (rechts) was daarbij aanwezig. (Foto: Marijke Verhoef)

Bosje tulpen voor Krimpense hulpverleners

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Stichting De Vrienden Van deelt deze week maar liefst 800 bossen tulpen uit aan zorgpersoneel en hulpverleners in Krimpen aan den IJssel. Dit om ze een hart onder de riem te steken in deze lastige tijd.

Medewerkers van de Krimpense gevangenis kregen maandagmiddag als eerste een bosje uitgereikt. Burgemeester Martijn Vroom van Krimpen aan den IJssel was daarbij aanwezig. Het idee voor de actie is van Corien Delger. Haar nichtje en haar man hebben een grote tulpenkwekerij, maar kunnen hun bloemen als gevolg van de coronacrisis nergens kwijt. "Ik heb De Vrienden Van gevraagd of zij een bijdrage wilden doen voor de tulpen zodat we mensen blij kunnen maken. Dat is gelukt. Hoe cool is dat?"

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }