Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
advertorial

Houd de zon buiten met De Weerd

  •   keer gelezen

Lekker buiten in het zonnetje vertoeven; er is niet veel fijner dan dat. De zon in je huis kan echter zo zijn nadelen hebben. Want je zit niet te wachten op een oververhitte woon-, slaap of studeerkamer.

Bij De Weerd Wonen & Slapen weten ze precies wat er nodig is om die onwelkome aspecten van de zon buiten te houden. In de fraaie (en verrassend grote!) winkel aan Zijdepark 2 in Ouderkerk aan den IJssel hebben ze alles in huis op het gebied van binnenzonwering en raamdecoratie. "Klopt", glimlacht Willem de Weerd. "Veel nieuwe klanten verbazen zich over het assortiment én de vele mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor een keur aan producten in raambekleding. Van landelijk en klassiek tot en met stoer en industrieel en dat allemaal in een breed pallet aan kleuren."

Ook de nieuwste voorjaarstrend zijn vanzelfsprekend bij De Weerd Wonen & Slapen te vinden. Zoals 'frame-fit' een speciaal ontwikkeld systeem om draai- en keepramen te verduisteren. "Frame-fit' wordt ingespannen met een magneetband die aan de kozijnen wordt 'geplakt'", legt De Weerd uit. "Het is dus niet langer nodig om in een kozijn te boren; een ideale oplossing die licht uitermate goed buiten houdt. Er is veel belangstelling voor en dat is logisch, want dit is een zeer nuttig en innovatief product."

Ook op het vlak van de duettes komt De Weerd met noviteiten. De dubbele plissé bijvoorbeeld, een product met een sterk isolerende werking. "Dit artikel draagt bij aan een  permanent prettig binnenklimaat", weet Willem de Weerd. Ook op het vlak van vouwgordijnen is er nieuws: deze zijn voortaan –net als bij de duettes en de plissés- in top-down uitvoeringen leverbaar. Bij de rolgordijnen springen de design- onderlatten van aluminium of rvs in het oog. Om van de bediening via de app nog maar te zwijgen.

Ook de liefhebbers van de topmerken Luxaflex en Sunway en het degelijke budgetmerk ABZ komen bij De Weerd Wonen & Slapen volop aan hun trekken. De winkel beschikt zelfs  als enige in de regio over een inpandige 'Luxaflex-store' waar je talloze Luxaflex-producten kunt zien en testen. Als je tóch bij De Weerd binnen bent, is het ook leuk om de nieuwste collectie trendy houten jaloezieën te bewonderen, compleet met 'megaview', waarmee de doorkijkhoogte van 4 naar 8 naar centimeter vergroot wordt. 

Alle raamdecoratieproducten die De Weerd verkoopt kan het bedrijf desgewenst ook op maat maken en bij de klant thuis of op kantoor monteren. Daarvoor heeft men een team van eigen vakmensen beschikbaar. Het moge duidelijk zijn: voor raamdecoraties moet je in Ouderkerk zijn!

De Weerd Wonen & Slapen
Zijdepark 2 • Ouderkerkerk aan den IJssel
0180-681253
info@deweerdwoninginrichting.nl
www.deweerdwonenenslapen.nl

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }