Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: PR
advertorial

Krimpense sportschool leent materialen uit en start met online workouts

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Fit blijven in tijden van het coronavirus? Bij Healthcenter Krimpenerwaard aan de Binnenweg in Krimpen aan den IJssel hebben ze er iets op gevonden. De sportschool is gesloten, maar leent zijn sportmateriaal wel uit aan zijn leden.

Van kettlebells, yogablokken tot elastieken en complete spinningfietsen. "Alles wat is uitgeleend, hebben we eerst uitgebreid gedesinfecteerd", benadrukt clubmanager Sandra Haaijer. "Als de afhaalovereenkomst is ondertekend, zetten wij de materialen klaar in de 'desinfectiezone' waar leden ze zelf op kunnen halen. Eén-op-één contact is er dus niet."

Kans
De sportschool moest maandag ineens dicht. "Heel vervelend, maar we besloten van het probleem een kans te maken", zegt Haaijer. "In deze voor iedereen lastige tijd proberen wij als sportclub onze leden te blijven ondersteunen om fit te blijven. Wij bieden nu een fit at home service aan zodat leden thuis aan de slag kunnen." 

Healtcenter Krimpenerwaard biedt via haar social mediakanalen online allerlei workouts aan die live worden gestreamd door onze instructeurs. Haaijer: "Wij hopen dat onze leden dit waarderen. En dat ze onze sportschool willen steunen, gewoon door lid te blijven."

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }