Afbeelding

'Powervrouw' Mariëlle Azim krijgt KrimpenAward

Algemeen 358 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Tijdens een netwerkbijeenkomst van Beauty&Brains -de vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard-, heeft wethouder Lavinja Sleeuwenhoek de KrimpenAward uitgereikt aan Mariëlle Azim.

De bezoeksters konden een onderneemster uit hun midden nomineren voor de KrimpenAward. De 'powervrouwcommissie' benoemde mede op basis van deze nominaties de net afgetreden voorzitter en actieve onderneemster tot Powervrouw 2019.

Inspireren
De motivatie om de KrimpenAward aan Mariëlle Azim uit te reiken, is omdat zij van 2016 tot 2020 als tweede voorzitter Beauty & Brains heeft doorontwikkeld tot een levendige netwerkorganisatie voor de héle Krimpenerwaard: 'Al sinds de oprichting is ze actief geweest en inspireert ze anderen door haar enthousiasme. Samen met het bestuur en werkgroepen heeft ze via de pers, social media en netwerkevents de vrouwelijke ondernemers op een uitstekende manier onder de aandacht gebracht. Zij is open, heeft een tomeloze energie en communiceert duidelijk en hartelijk. Met haar grote verbindende vermogen en maatschappelijke betrokkenheid brengt Mariëlle vrouwelijke ondernemers op een positieve manier bij elkaar en heeft ze gezorgd voor verbinding van de interculturele vrouwen met de B&B-vriendinnen'.

De KrimpenAward is een initiatief van Beauty & Brains en wordt eens in de één à twee jaar uitgereikt aan een van de aangesloten leden. De Powervrouw van de Krimpenerwaard is een voorbeeld voor mede-onderneemsters: 'zij inspireert en maakt op haar eigen manier het verschil'.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 3 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 5 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 6 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden