• Leon en Diana de Jong: trotse nieuwe eigenaren van ABS Autoherstel Verhoef.
• Leon en Diana de Jong: trotse nieuwe eigenaren van ABS Autoherstel Verhoef. Foto: Adri Verhoeven

ABS Autoherstel Verhoef in nieuwe handen

Algemeen 3.406 keer gelezen

STOLWIJK • De naam blijft vooralsnog onveranderd, toch zal de familie Verhoef van het ABS autoherstelbedrijf, aan de Nijverheidsweg in Stolwijk, steeds meer op de achtergrond aanwezig zijn.

Sinds begin dit jaar zijn Leon en Diana de Jong de trotse nieuwe eigenaren van het bedrijf.

Roer om
Hoewel het herstellen van autoschade voor de 43-jarige Leon al vele jaren dagelijkse kost is, zien hij en zijn vrouw Diana deze stap wel degelijk als 'het roer om'. Leon: "De meeste mensen kennen mij van het uitdeuken zonder spuiten. Dat doe ik al twintig jaar door heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Maar de wens om ooit nog een eigen spuiterij te beginnen is er altijd geweest."

Leon, opgegroeid tussen de auto's, heeft zijn papieren voor eerste monteur, maar een enorme hagelbui in 1998 veranderde alles. Toen begon hij voorzichtig met het herstellen van hagelschade zonder dat daar een spuiterij aan te pas hoefde te komen. Deze techniek beheerst hij als geen ander, waardoor hij naast hagelschade ook steeds meer benaderd wordt om kleine parkeerdeukjes te herstellen.

Kunstje
Voor een buitenstaander lijkt de overname van ABS Autoherstel Verhoef een vervolg op zijn professie. Toch zien Leon en Diana dit anders. "Tot voor kort deed ik mijn kunstje en vertrok ik weer naar de volgende klant, maar nu staan we er voor het hele verhaal: demonteren, plamuren, spuiten, monteren, het vervangen van ruitschade en de afhandeling met de verzekering. Dat alles is een mooie nieuwe uitdaging".

Ondersteuning
Het ondernemersechtpaar is dan ook blij met de ondersteuning van de familie Verhoef en niet te vergeten het vakkundige personeel. Leon: "Ik hoop in de toekomst nog veel van ze te leren. We hebben er in ieder geval heel veel zin in. Net als bij onze voorgangers zal ook bij ons de klant altijd op nummer één staan."

Vanzelfsprekend blijft Leon ook altijd beschikbaar voor het uitdeuken zonder spuiten. "Hoewel ik inmiddels voor deze vorm van schadeherstel een medewerker heb aangenomen, zal ik steeds minder op locatie gaan werken. Maar klanten met een voertuig met hagel- of parkeerschade zijn natuurlijk altijd welkom aan de Nijverheidsweg. Ook deze schades zullen wij als vanouds weer vakkundig herstellen".

ABS Autoherstel Verhoef is te vinden aan de Nijverheidsweg 24 te Stolwijk. Telefoon: 0182-342150.

Adri Verhoeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 8 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 10 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden