Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De sportmarathon bij Women Sports Only.
• De sportmarathon bij Women Sports Only. (Foto: Stephan Tellier)
fotoreportage

Sporten voor Team Krimpenerwaard

  •   840 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Team Krimpenerwaard kijkt terug op twee zeer succesvolle activiteiten. Hiermee zette het de waard in beweging én haalde het een mooi bedrag op voor KWF Kankerbestrijding.

Allereerst was er vrijdagavond de zwemmarathon in zwembad de Lansingh te Krimpen aan den IJssel. Deelnemers zwommen, gesponsord en wel, zoveel mogelijk baantjes. De activiteit was een samenwerking tussen Julia Hendriks (Team Nederlek) en Carola Noordegraaf (Team Krimpenerwaard).

"Het was een unieke avond", blikt Carola dankbaar terug. "Ruim veertig deelnemers hebben zo'n 2.800 banen gezwommen. Let wel, dat is 70 kilometer (!) De jongste deelnemer was Tao (7), de oudste 65+. Blij zijn we ook met de medewerking van diverse winkeliers en bedrijven. Zo sponsorde De Berekuil mooie medailles voor de deelnemers en zorgde Pascal Sound and Light Events de hele avond voor passende, opzwepende muziek."

Het eindresultaat -3.311,80 euro- overtrof alle verwachtingen. Carola: "We hadden vooraf ingezet op 1.000 euro. Dan is het drievoudige een fantastisch resultaat."

Women Sports Only
Zaterdag vond de sport- en shopmarathon bij Women Sports Only plaats. Voor deze speciale gelegenheid ging de deur van de Schoonhovense vrouwensportschool ook voor mannen open. 

Het was de hele dag een drukte van belang, waarbij de liefhebbers zich met onder andere bodypump en BBB-power in het zweet werkten. Ondertussen konden bezoekers shoppen en genieten van een hapje en/of drankje.

Aan het eind van de middag maakte Team Krimpenerwaard samen met het team van Women Sports Only trots de opbrengst bekend: 2.100 euro.

Sportmarathon
En alsof het nog niet genoeg is, staat eind deze maand nog een sportmarathon op het programma.

Op zaterdag 29 februari houdt My Healthclub Krimpen een sportmarathon voor Team Krimpenerwaard. Deelnemers kunnen van 12.00 tot 16.00 meedoen aan spinning of één van de andere workouts die worden gehouden: 12.00-13.00 uur X-Core; 13.00-14.00 uur Body Attack; 14.00-15.00 uur Body Balance; 15.00-16.00 uur Body Pump. Deelname kost 5 euro per uur.

Aanmelden kan via adhuzes@gmail.com, stuur een bericht naar 06-15351839 of bij My Health Club Krimpen.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }