Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Michael Krijgsman, tussen de instructeurs.
• Michael Krijgsman, tussen de instructeurs. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
fotoreportage

Michael Krijgsman kijkt terug op ‘hartverwarmende’ spinningmarathon

  •   569 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Michael Krijgsman kijkt met dankbaarheid terug op een meer dan geslaagde spinnningmarathon in Health Center Krimpenerwaard.

De Krimpense sportschool was zaterdag vier uur lang het domein van enkele tientallen sportievelingen, die met hun deelname Michael Krijgsman een hart onder de riem staken.

Zweet
Het lid van Team Krimpenerwaard weet hoe het is om door kanker te worden getroffen. Na een intensief en bij tijd en wijle slopend behandeltraject is hij nu op de weg terug. "Het is fantastisch als je ziet dat iedereen heel diep gaat en zich in het zweet werkt voor je. Dan voel je je wel gesteund, hoor", aldus de Krimpenaar.

Zelf kon hij zich ook bepaald niet verstoppen. Hij kreeg als hoofdpersoon een plekje tussen de instructeurs in op het podium. Daar trapte hij de volle marathon de pedalen rond. "Dat heb ik geweten: het was drie uur lang volle bak en het laatste uur ging er nog een schepje bovenop.. De kramp was niet ver weg meer."

Gelukkig was er de afterparty, waar iedereen kon proosten op een goede afloop en bovenal een mooie opbrengst voor Michael/Team Krimpenerwaard en dus KWF Kankerbestrijding.

Zwemmarathon
Aanstaand weekend staan er twee activiteiten op de kalender van Team Krimpenerwaard. Allereerst de zwemmarathon op vrijdag 14 februari van 19.15 tot 21.00 uur in zwembad de Lansingh te Krimpen aan den IJssel. Deelnemers zwemmen, gesponsord en wel, zoveel mogelijk baantjes in het wedstrijdbad.

De activiteit is een samenwerking tussen Julia Hendriks (Team Nederlek) en Carola Noordegraaf (Team Krimpenerwaard). Ook bezoekers zijn uiteraard welkom in het zwembad. Het wordt hoe dan ook een gezellige avond, want Pascal Sound and Light Events kleedt de avond aan met muziek en licht.

Sporten en shoppen
Zaterdag 15 februari is de sport- en shopmarathon bij Women Sports Only in Schoonhoven. Uniek, want ook mannen zijn deze dag welkom. Naast lekker sporten kunnen deelnemers en bezoekers shoppen en genieten van een hapje en/of drankje. De gehele dag zijn er fashiontrucks en cadeaushops aanwezig en er zijn diverse broodjes, hapjes en smoothies te verkrijgen.

Een les van 45 minuten (total body, bodypump, bodyshape, power intense, Caribean Dance of BBB-power) kost 5 euro. Inschrijven kan via: www.womensportsonlyschoonhoven.nl.

Sportmarathon
Op zaterdag 29 februari (12.00-16.00 uur) is tenslotte de sportmarathon bij My Health Club in Krimpen aan den IJssel. Voor 5 euro per uur kan iedereen meedoen aan spinning, X-core, body attack, body balance en body pump. Opgeven kan via adhuzes@gmail.com of stuur een bericht naar 06-15351839.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }