Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De openingshandeling.
• De openingshandeling. (Foto: Cees van der Wal)

VDBH West: 'Geel wordt het nieuwe groen'

  •   keer gelezen

STOLWIJK • Wethouder Jan Vente kwam vrijdagmiddag de eer toe om het nieuwe bedrijfspand van VDBH West BV, aan de Nijverheidsweg 43 in Stolwijk, officieel te openen. Onder het toeziend oog van mede-eigenaar Wilco Boender en een grote groep genodigden knipte Vente een lint door.


De ingebruikname van de nieuwe loods, met kantoor en vergaderruimte/kantine, geeft aan hoezeer het in beheer, aanleg en onderhoud van buitenruimten gespecialiseerde VDBH West zich nauwelijks een jaar na de oprichting heeft ontwikkeld. De onderneming begon dertien maanden geleden met 'niets' in buurtschap 't Beijersche en mag zich inmiddels de trotse partner voelen van zo'n 25 opdrachtgevers, waaronder gemeente Krimpenerwaard, waarvoor VDBH de openbare gazons maait.

"Het genoegen is wederzijds", aldus Vente. "In het verleden werd dit soort opdrachten verstrekt aan aannemers die vaak van buiten de regio kwamen. VDBH West is 'van hier' en dus een lokale partij. Wat me ook aanspreekt in het bedrijf zijn de korte lijnen. Daarnaast laat VDBH West ook zijn menselijke gezicht zien door zich open te stellen voor medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt en samenwerking te zoeken met Promen. Beide sluiten mooi aan bij het beleid van gemeente Krimpenerwaard."

Dankbaar
VDBH West-directeur Wilco Boender hoort de woorden van de wethouder met genoegen aan. "De samenwerking met de gemeente is sowieso prettig", zegt hij. "Zeker ook in de aanloop naar onze nieuwbouw ontmoetten we veel support. Tja, en nu staan we dan in ons nieuwe onderkomen, een jaar nadat we VDBH West begonnen. Er is in die tussenliggende periode enorm hard gewerkt door ons allemaal hier. Maar het is gelukt en dat is iets om dankbaar voor te zijn."

De directeur bedankte zijn gezin voor de steun en VDBH uit Opheusden voor hun hulp en advies. Ook de medewerkers, en dan speciaal Dennis en Eline, kregen alle lof toegezwaaid. Pieter Graveland werd bedankt voor de 'uitstekende bouwbegeleiding tijdens het traject'.

Tenslotte: "U ziet onze gele bedrijfskleur. Wat ons betreft wordt geel het nieuwe groen!"

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5