Afbeelding

Feesttas voor Krimpense kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren

Algemeen 279 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Voor kinderen uit Krimpense gezinnen die het niet zo breed hebben, is er vanaf nu de Feesttas. 

De tas is gevuld met een kaart, slingers, ballonnen, een taart en een cadeautje. Daarnaast nog een vrijkaartje voor het zwembad en een tegoedbon voor een traktatie voor op school. "Wij vinden dat ieder kind recht op een verjaardagsfeestje", schrijft Michel Noorlander van de protestantse ArkRank-gemeente die de tas. Deze kerkgemeente ontwikkelde de Feesttas, met steun van verschillende plaatselijke ondernemers.  

Bezorgd
De Feesttas is beschikbaar voor basisschoolkinderen van vier tot twaalf jaar uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben en woonachtig zijn in Krimpen aan den IJssel. De tas kan, minimaal één week voor de verjaardag, aangevraagd worden via: feesttas@ziggo.nl. De tas wordt dan bezorgd op de avond voor de verjaardag of is die avond af te halen om 19.00 uur in De Ark aan de Burgemeester Aalberslaan 43.

Om zoveel mogelijk kinderen van een tas te kunnen voorzien, komen kinderen waarvan ouders deelnemer zijn bij de voedselbank niet in aanmerking voor de Feesttas. Zij krijgen via Stichting Jarige Job al een verjaardagsdoos.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden