Afbeelding

Drukbezet jeugdbadmintontoernooi in De Waard

Sportt 590 keer gelezen

BERGAMBACHT • Ruim 115 jeugdige badmintonners deden zaterdag in sporthal De Waard te Bergambacht mee aan het jaarlijkse Van den Hoek Jeugdbadmintontoernooi.

Vele supporters, ouders en belangstellenden waren aanwezig om hun favorieten aan te moedigen. Er werden in totaal 242 partijen gespeeld. Zo waren de spelers verdeeld in zes leeftijdscategorieën en werden singel-, gemengd dubbel- en dubbelpartijen gespeeld. De spelers kwamen uit het hele land: uit Friesland tot en met Limburg. De titel voor de herensingel ging naar Limburg: Tijn Kooijman uit Weert.

Maar ook de jeugdleden van BC Blue Sky legden beslag op diverse prijzen. Bij gemend dubbel onder 17 jaar pakten Maarten Seip en Cynthia Stehouwer de tweede plaats en onder de 15 jaar deden Mirre Blanken en Nick van der Wind hetzelfde.

Bij de herendubbel onder 19 ging de tweede prijs, na een spannende finale, naar Lekkerkerk. Ruud Heuvelman en Brent Oskam pakten het zilver in hun categorie.

De deelnemers waren vol lof over de goede organisatie van Blue Sky en met name wedstrijdleider Gert-Jan Seip kreeg complimenten. Wat de organisatie betreft een prima opmaat voor de vijftiende editie komend jaar.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden