• Eén van de jongste kickboksgroepen.
• Eén van de jongste kickboksgroepen.

Domper voor Kickboxing Haastrecht

Algemeen 1.589 keer gelezen

HAASTRECHT • Pascal de Mol van Kickboxing Haastrecht baalt als een stekker. De voorgenomen verhuizing naar een grotere locatie gaat niet door.

"Ik had begin maart over willen gaan naar een nieuw onderkomen", zegt hij. "Mijn sportschool loopt als een trein en ik groei uit mijn huidige locatie, de aula van basisschool St. Catharina. Alles leek in kannen en kruiken, maar afgelopen week kreeg ik te horen dat ik het pand dat ik op het oog had, een loods op het bedrijventerrein in Haastrecht, toch niet kan huren. Over de reden zal ik niet uitweiden, maar nu ben ik weer terug bij af."

Sinds begin 2019 verzorgen Pascal en zijn vriendin Alicia kickbokslessen in Haastrecht onder de naam Kickboxing Haastrecht. "Met succes. De animo is van het begin af aan groot. Op de beoogde nieuwe locatie waren de mogelijkheden ruimer: daar had ik bijvoorbeeld ook overdag les kunnen geven. Niet alleen in kickboxen, maar ook fitness, bootcamp en workouts, zoals bokszaktraining. Daar is veel belangstelling voor, bijvoorbeeld van moeders die overdag hun kinderen op school hebben.'

Werven
Pascal zit niet bij de pakken neer. "Ik ben direct actief gaan werven. Ik heb geïnformeerd of ik bij bestaande sportverenigingen in kan trekken bijvoorbeeld. Vooralsnog zonder succes."

Concreet is Pascal op zoek naar een locatie van 80 tot 100 vierkante meter groot. "Het moet plaats bieden aan een dojo, een ruimte met fitnessattributen en opslag van materialen. En dan het liefst in Haastrecht natuurlijk. Ik hoop dat er iets op mijn pad komt, zodat ik veel mensen die graag een nieuwe sportieve uitdaging aan willen gaan van dienst kan zijn."

Meer informatie via Facebook en 06-58800344.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden