Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Albert Gerlo van Multi Meubel Service.
• Albert Gerlo van Multi Meubel Service.
zakelijk

Multi Meubel Service:Meubelstoffering en meubelreparatie

  •   keer gelezen

LEKKERKERK • Een oude bank of fauteuil bij het grof vuil zetten? Misschien is het wel een veel betere optie om het meubel te laten repareren en/of opnieuw te laten stofferen. Bij Multi Meubel Service in Lekkerkerk, waar een schappelijke prijs en puur vakmanschap al bijna dertig jaar hand in hand gaan.


Albert Gerlo is zo'n ouderwetse vakman met hart voor uw meubelstukken. "Als de basis goed is kan een versleten meubelstuk na een kleine reparatie nog jaren mee", zegt hij. "Ik krijg hier meubels binnen waarvan je zou zeggen dat je er niets meer mee kunt. Als ik dat soort dingen hoor, word ik extra enthousiast om ze weer in topconditie te krijgen. En neem maar van mij aan dat dat lukt! Soms gebeurt het ook dat ik een klus niet zie zitten, bijvoorbeeld omdat restauratie of stoffering ervan de investering en de moeite niet waard zijn. Daar moet je altijd eerlijk in zijn vind ik. Het gaat er uiteindelijk om dat je tevreden klanten hebt en houdt."

Albert Gerlo stoffeert alle soorten meubelen: van klassiek en antiek tot modern, kussens van schepen enzovoort. Klanten kunnen daarnaast bij hem terecht voor alle soorten reparaties, variërend van loshangende of verdwenen knopen, te zachte kussens of gescheurde stiknaden. Desgewenst komt hij langs om thuis advies te geven.

Omdat de keuze aan stoffen en (kunst)leer zo groot is, krijgen klanten stalenboeken mee naar huis. Op de website van Multi Meubel Service staan foto's van meubelen die Gerlo heeft gestoffeerd. "Het zijn foto's van voor en na de reparatie. Dan zien mensen met eigen ogen hoe mooi een versleten meubel er weer uit kan zien en weer jaren meegaat."

Meubelstoffeerderij Multi Meubel Service
Schuwacht 150 • Lekkerkerk
T: 0180-663367
E: info@multimeubelservice.nl
I: www.multimeubelservice.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten