Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Jan Timmer
zakelijk

Hocar:Voor iedere branche een passende aanhanger of verkoopwagen

  •   keer gelezen

LEKKERKERK • Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige aanhangwagen waar je jaren zorgeloos mee vooruit kunt?  Dan is het slim om eens langs te gaan bij Hocar Aanhangwagens & Carrosseriebouw in Lekkerkerk.


Hocar levert voor iedere branche een passende aanhanger of verkoopwagen en voert onderhoud en reparaties aan alle merken uit. Ook kun je er terecht voor huur, onderhoud, reparatie en speciaalbouw. Daarbij kun je denken aan mobiele verkoopwagens en aanhangwagens waarop bijvoorbeeld een kraan gebouwd wordt.

Dealer
Hocar is officieel dealer van de gerenommeerde merken Hapert en Twin Trailer. "Hapert is al jarenlang het best verkochte aanhangwagenmerk van de Benelux", weet Niels Hogendoorn, eigenaar van Hocar. "En dat is niet voor niets. Met een aanhangwagen van Hapert heb je de zekerheid van een goed product, gemaakt voor de professionele gebruiker. Wij hebben bovendien een uitstekend contact met de fabriek. Die korte lijnen zorgen ervoor dat we alles van Hapert hier op voorraad hebben en korte levertijden kunnen verzorgen voor onze klanten."

Al even enthousiast is Hogendoorn over zijn regionaal dealerschap van het merk Twin Trailer. "Het nieuwste model Twin Trailer geldt met name voor de hoveniersbranche als een geweldige aanwinst, omdat deze transporter en kipper ineen is! We hebben een demomodel op de zaak. Deze is beschikbaar om uit te proberen. Je kunt je via de website www.testhemzelf.nl aanmelden om hem mee te nemen naar het werk en de vele voordelen zelf te ontdekken."

Wie een ander model aanhangwagen prefereert wordt bij Hocar al evenzeer op zijn wenken bediend met het complete gamma van Hapert of met een carrosserie met opbouw volgens eigen wensen. "Die bouwen we desgewenst vanaf elke gangbare wens vanaf 'nul' op", zegt Niels Hoogendoorn. "Bij Hocar is alles mogelijk!"

Hocar
Luijtenstraat 7 • Lekkerkerk
T: 0180-682272
E: info@hocar.nl
I: www.hocar.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten