Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Corrie Geleijn voor de 'Sikkens-wand'.
• Corrie Geleijn voor de 'Sikkens-wand'. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
zakelijk

Je huis wordt mooier met Geleijn!

  •   keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Als het om verf, behang, glas en zonwering zijn veel mensen terecht kritisch. Je wilt immers kwaliteit waar je lang van kunt genieten.


Niet voor niets komen klanten uit de hele regio graag langs bij de winkel van Geleijn Verf en Behang in Ouderkerk aan den IJssel, want daar tref je niet alleen een ruime keuze in binnen- en buitenverf én in behang, je wordt ook perfect geadviseerd op het gebied van toepassing en kleur. "Dat onderscheidt ons van de bouwmarkten in de regio", weet Corrie Geleijn. Samen met haar man leidt ze de op Zijdepark 1 gelegen winkel en schildersbedrijf. "We nemen alle tijd voor onze klanten en bieden persoonlijke service."

Bijzonder aan Geleijn Verf en Behang is ook haar dealerschap van het topmerk Sikkens. "Daarmee zijn we in de regio de enige", weet Corrie Geleijn, terwijl ze haar blik laat rusten op een even fraaie als overzichtelijke 'Sikkens-wand'. "We voeren alle binnen- en buitenproducten van dit duurzame topmerk. Sikkens is zeker níet de goedkoopste, maar wél het merk waar je voor kiest als het schilderwerk bovengemiddeld lang mooi door blijft. En dat scheelt uiteindelijk méér in de portemonnee dan als je een goedkoper merk kiest!"

De 'Sikkens-wand' biedt op dat vlak tal van concrete voorbeelden én een touchscreen waarop je een keur aan kleur- en productinformatie krijgt voorgeschoteld.. "Je kunt zo als het ware zien wát en Sikkens-prodict doet met je muur, plafond of hek", vertelt Corrie Geleijn. "Ideaal! Onze klanten zijn er net als wij erg enthousiast over."

Geleijn Verf en Behang
Zijdepark 1 • Ouderkerk aan den IJssel
T: 0180-681347
E: info@geleijn.com
I: www.geleijn.com

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten