Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Renata de Groot van de Groot Wonen en Slapen.
• Renata de Groot van de Groot Wonen en Slapen. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
zakelijk

De Groot Wonen en Slapen: vakkundig en betrouwbaar

  •   keer gelezen

LEKKERKERK • Er breken drukke tijden aan voor de stoffeerders Ronald en René van De Groot Wonen en Slapen, want nieuwbouwwijk De Schragen in Lekkerkerk nadert met rasse schreden de opleveringsdatum.


"En dan kunnen we meteen aan de slag. Nieuwe bewoners staan te popelen om hun woning te betrekken. Daarom zijn velen reeds in onze winkel geweest om vloeren, gordijnen, meubels, bedden en raamdecoratie uit te zoeken", zegt eigenaar Renata de Groot. "Er zijn veel keuzes te maken wanneer je je nieuwe huis in moet richten. Wij begeleiden klanten daarin, zodat ze de keuzes maken die precies bij hen passen."

Trots
Ze zouden gerust de sleutel van hun woning in de winkel in de Wilhelminastraat kunnen achterlaten, want De Groot staat bekend om z'n vakwerk, deskundigheid en betrouwbaarheid. "Anders houd je het niet vol vanaf 1947", zegt Renata de Groot, die tot de derde generatie behoort. "Daar zijn we best trots op. Het is ook leuk om enthousiaste mensen op weg te helpen. Niemand is chagrijnig als er een keuze moet worden gemaakt tussen industrieel, Scandinavisch of landelijk. De trends die je ziet in kleding worden wat later zichtbaar in onze branche. Ik ben net op de vakbeurs in Gorinchem geweest en je ziet veel kleurrijke stoffen met uitbundige dessins. Vaak worden die dan weer gecombineerd met (duo)rolgordijnen of horizontale jaloezieën. PVC-vloeren maken nog steeds een grote opmars, ze zijn dan ook ideaal: makkelijk in onderhoud, praktisch in gebruik en heerlijk in combinatie met vloerverwarming."

In de winkel staan verschillende relaxfauteuils. "Echt leuk om te verkopen. Zo'n stoel kan je heel veel comfort verschaffen en lekker zitten is belangrijk om goed te ontspannen. Of het is juist een handige hulp wanneer je slecht ter been bent en zo toch makkelijk op kunt staan met een relaxfauteuil met sta-op functie."

De Groot Wonen en Slapen
Wilhelminastraat 2A • Lekkerkerk
T: 0180-661443
E: info@degrootwonenenslapen.nl
I: www.degrootwonenenslapen.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten