Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Kirsten van den Broeck.
• Kirsten van den Broeck.
advertorial

Praktijk voor bekken(bodem)zorg

  •   277 keer gelezen

BERGAMBACHT • Het is alweer één jaar geleden dat Kirsten van den Broeck haar Praktijk voor BekkenFysiotherapie Krimpenerwaard (PBFK) opende.

"PBFK is de enige fysiotherapiepraktijk in de regio waar vrouwen en mannen terecht kunnen voor specialistische bekken(bodem)zorg", legt ze uit. "Ik heb daarvoor de juiste benodigde apparatuur beschikbaar."

Kirsten van den Broeck begon haar praktijk om vrouwen en mannen met problemen in het bekken en bekkenbodemgebied weer meer controle over hun lichaam te geven. "Hierdoor ontstaat er een betere kwaliteit van leven."

Sinds 1999 is Kirsten van den Broeck afgestudeerd als fysiotherapeut en is ze werkzaam geweest in verschillende zorginstellingen, ziekenhuizen en particuliere praktijken. Na het afronden van de driejarige opleiding bekkenfysiotherapie in 2008 en winnaar van 'Het Eefje' tijdens het landelijk congres van de NVFB, was ze de afgelopen tien jaar bekkenfysiotherapeut in Schoonhoven.

Vorig jaar december startte Kirsten van den Broeck in Bergambacht haar eigen praktijk, PBFK. Ze bouwde een goede en nauwe samenwerking op met de huisartsen, specialisten en verloskundigen en tevens is zij voorzitter van de Diastase Expertgroep Krimpenerwaard. "De expertgroep heeft als doel te komen tot een optimale behandeling van een diastase. Inmiddels komen cliënten uit de wijde omgeving voor deze persoonlijke specialistische zorg naar mijn praktijk."

Bij Praktijk BekkenFysiotherapie Krimpenerwaard is er ook de mogelijkheid tot het volgen van ZwangerFit, MamaFit en BevalFit.

Meer informatie: http://www.bekkenfysiotherapiekrimpenerwaard.nl, via Facebook of 0182-769198.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }