Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Dineke van der Voorden, verkoopmedewerkster bij Boender Woonbeleving.
• Dineke van der Voorden, verkoopmedewerkster bij Boender Woonbeleving. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
zakelijk

Boender Woonbeleving:'We gaan voor het totaalplaatje'

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Waarom doen zoveel mensen graag zaken met Boender Woonbeleving als het om de inrichting van hun woning gaat? Het antwoord op die vraag vind je aan de IJsseldijk 416 in Krimpen aan den IJssel, de locatie waar het in 1934 gestichte familiebedrijf gevestigd is.


In de uitnodigende winkel aan de boorden van de Hollandsche IJssel (schuin tegenover de Algerabrug) treffen we Dineke van der Voorden, verkoopmedewerkster en – vooral ook - adviseuse van Boender Woonbeleving. Ruim een jaar geleden trad de gastvrije Krimpense er in dienst. "Maar het bedrijf kende ik al veel langer", zegt ze met een lach. "Ik was hier namelijk al een tevreden klant!"

Persoonlijk
Het was Boender Woonbeleving-eigenaar Jan Willem Soet, die vorig jaar augustus met plezier toehapte toen Dineke hem attendeerde op de vacature binnen zijn medewerkersgroep. Ze had namelijk al flink wat ervaring in het klantencontact. "Zoals ik me als klant thuis voelde bij Boender Woonbeleving, heb ik dat nu als medewerker ook. Het mooie van werken bij dit bedrijf zit hem in de sfeer binnen ons team en de manier waarop we met onze klanten omgaan", zegt ze. "Die krijgen hier nog écht persoonlijke aandacht. Ik vind het heerlijk dat ik de tijd mag en kan nemen om mensen in alle rust goed te adviseren bij de inrichting van hun huis. Het gaat er uiteindelijk om dat je hen helpt een keuze te maken voor een product waar ze zich echt prettig bij voelen. Een persoonlijke service die niet alleen de klanten blij maakt, maar ook mijn collega's en mij veel voldoening geeft."

Bij Boender Woonbeleving kun je terecht voor een uitgebreid assortiment in vloeren (vinyl, laminaat, pvc), tapijten, bedden, bedbodems, matrassen, kussens, raamdecoratie (gordijnen, inbetween-gordijnen, plisségordijnen, duettegordijnen, vouwgordijnen, rol- en duo-rolgordijnen en horren en raamdecoratie voor draai- en kiepramen), behang, binnen- en buitenzonwering (zoals terrasschermen, rolluiken en screens) en – ook leuk om te weten-  op maat gemaakte deurmatten.

Inmeten
"Wat veel mensen waarderen is dat we niet alleen een gedegen maatwerkadvies leveren, maar ook zelf komen inmeten en een eigen team hebben van vriendelijke vakmensen die zeer nauwkeurig vloeren leggen, en voor een perfecte montage zorgen", weet Dineke van der Voorden. "Ook daarin onderscheiden we ons. Een goed product verkopen vinden we bij Boender Woonbeleving niet genoeg: we gaan voor het totaalplaatje. Optimale tevredenheid dus tegen een aangename en eerlijke prijs. Omdat onze klanten dat verdienen."

Boender Wonen
IJsseldijk 416 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-512012
E: info@boenderwonen.nl
I: www.boenderwonen.nl

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier