Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Vrijdagmiddag werd onder het toeziend oog van vele belangstellenden de eerste paal geslagen voor drie nieuwe schansen van polsstokvereniging Polsbroekerdam.
• Vrijdagmiddag werd onder het toeziend oog van vele belangstellenden de eerste paal geslagen voor drie nieuwe schansen van polsstokvereniging Polsbroekerdam. (Foto: Stephan Tellier)

'Polsstokkerdam' bouwt aan recordschansen

  •   241 keer gelezen

POLSBROEKERDAM • Er viel vrijdag wat te vieren in Polsbroekerdam. Ondanks de slechte weersomstandigheden, maar niettemin een grote belangstelling, werd de eerste paal geslagen voor één van de drie nieuwe springschansen van Polsstokvereniging Polsbroekerdam.

Maandenlang werd door de vereniging geld ingezameld om de nieuwbouw van de moderne springschansen, voorzien van de nieuwste technieken, te bekostigen. Ook het gedeelte onder water wordt met een nieuwe bodemconstructie geheel onder handen genomen.

Mede door een flinke financiële injectie uit het coöperatiefonds van Rabobank Utrechtse Waarden kan nog voor de jaarwisseling met de nieuwbouwwerkzaamheden worden begonnen, zodat het complex komend voorjaar klaar is voor het nieuwe seizoen. Dan wil 'Polsstokkerdam' weer meedingen in de strijd om de records.

Om de feestelijkheden af te sluiten trakteerde de Rabobank de aanwezigen na het slaan van de eerste paal op taart in het clubhuis.

(tekst en foto: Stephan Tellier)

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }