Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Commercieel-directeur René Voortmeijer van Van der Vorm Vastgoed en wethouder Anthon Timm.
• Commercieel-directeur René Voortmeijer van Van der Vorm Vastgoed en wethouder Anthon Timm. (Foto: Floris Bakker)

Eerste paal de grond in voor tweede fase verbouwing De Korf

  •   337 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Wethouder Anthon Timm gaf donderdag het officiële startsein voor de bouw van de tweede fase van winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel.

Timm nam plaats in de cabine van een heistelling, om de eerste van in totaal 120 heipalen te slaan voor het pand van supermarkt Lidl. Naast hem stond commercieel-directeur René Voortmeijer van Van der Vorm Vastgoed, de eigenaar van het winkelcentrum. Die is tevreden met hoe de verbouwing van De Korf tot nu toe verloopt. "De eerste fase is bijna afgerond en veel winkeliers hebben hun nieuwe pand al betrokken. Ik moet hen ook echt een compliment geven, want ze hebben echt hun schouders eronder gezet. De winkels zijn prachtig geworden."

Ook Timm is erg te spreken over de metamorfose die De Korf ondergaat. "Het is een renovatie, maar het lijkt wel nieuwbouw. Echt fantastisch om te zien hoe mooi het er al uitziet. Dit is goed voor de wijk en voor heel Krimpen."

Het pand van Lidl zal eind maart worden opgeleverd. Na de de afbouw van de supermarkt. Waarschijnlijk gaat de supermarkt in mei open voor het winkelend publiek.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }